Skip links

Overnachten in Wageningen | Arrangementen

Overnachten in Wageningen doet u bij Hotel de Wereld. Dankzij haar centrale ligging geldt het als ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten in de regio. 

Om het maximale uit uw overnachting in Wageningen te halen, hebben we enkele aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Daarmee kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf bij Hotel de Wereld. Neem contact op voor meer informatie of bekijk de arrangementen en reserveer direct.

ARRANGEMENTEN

Mocht u vragen hebben of een reservering wensen te maken dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317-460444 of per mail via  info@hoteldewereld.nl

 

* Al onze arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid.

[/vc_column]

Voorjaars-arrangement

Dit voorjaar er lekker tussenuit? Bij het voorjaars arrangement geniet u van een ontvangst met een glas cava, een welkomsthapje, een 4-gangen diner in Brasserie Le Monde en ontwaken met een heerlijk ontbijt.

Meer informatie
hotel de wereld ontbijt

Culinair arrangement

Even er lekker tussenuit? Bij het culinaire arrangement geniet u van een ontvangst met een glas champagne en luxe welkomsthapje, twee dagen een diner in onze Brasserie en ontwaken met een heerlijk ontbijt.

Meer informatie
romantisch hotel

Romantisch arrangement

Het ideale cadeau voor uw partner: romantisch overnachten in Wageningen! Samen geniet u onder andere van een ontvangst met een glas wijn en een welkomsthapje, een vijfgangendiner om bij weg te dromen.

Meer informatie
DSC_0044

Capitulatie bij Hotel de Wereld Arrangement

Hier beleeft u het verhaal over het roemruchte verleden van het hotel en de stad Wageningen. Het brengt u o.a. langs diverse culturele aangelegenheden met de stadswandeling die u op eigen inititief kunt bewandelen.

Meer informatie

Le Monde Arrangement

In Brasserie Le Monde kunt u ongedwongen komen genieten van onze heerlijke gerechten. U wordt ontvangen onder het genot van een glas prosecco en kunt hierna aanschuiven voor het driegangen diner.

Meer informatie

LET OP!

×

Lieve gasten,

Dank voor uw bezoek aan onze website. Ons hotel is i.v.m. het Corona virus gesloten tot en met 28 april 2020. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 10 tot 12 uur. Voor RESERVERINGEN of vragen kunt u altijd een mailtje sturen naar info@hoteldewereld.nl . Wij reageren binnen 36 uur op deze mail!

Zorg alstublieft voor elkaar, blijf kalm en positief en hopelijk zien wij u weer heel snel bij Hotel de Wereld!

Met gastvrije groet, Familie de Vries en het hele Warnsborn Team!