Skip links

Overnachten in Wageningen | Arrangementen

Overnachten in Wageningen doet u bij Hotel de Wereld. Dankzij haar centrale ligging geldt het als ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten in de regio. 

Om het maximale uit uw overnachting in Wageningen te halen, hebben we enkele aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Daarmee kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf bij Hotel de Wereld. Neem contact op voor meer informatie of bekijk de arrangementen en reserveer direct.

ARRANGEMENTEN

Mocht u vragen hebben of een reservering wensen te maken dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317-460444 of per mail via  info@hoteldewereld.nl

 

* Al onze arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid.

[/vc_column]
hotel de wereld ontbijt

Culinair arrangement

Even er lekker tussenuit? Bij het culinaire arrangement geniet u van een ontvangst met een glas champagne en luxe welkomsthapje, twee dagen een diner in onze Brasserie en ontwaken met een heerlijk ontbijt.

Meer informatie
romantisch hotel

Romantisch arrangement

Het ideale cadeau voor uw partner: romantisch overnachten in Wageningen! Samen geniet u onder andere van een ontvangst met een glas wijn en een welkomsthapje, een vijfgangendiner om bij weg te dromen.

Meer informatie
DSC_0044

Capitulatie bij Hotel de Wereld Arrangement

Hier beleeft u het verhaal over het roemruchte verleden van het hotel en de stad Wageningen. Het brengt u o.a. langs diverse culturele aangelegenheden met de stadswandeling die u op eigen initiatief kunt bewandelen.

Meer informatie

Hotel de Wereld Arrangement

Bij Hotel de Wereld kunt u ongedwongen komen genieten van onze heerlijke gerechten. U wordt ontvangen onder het genot van een glas bubbels en kunt hierna aanschuiven voor het driegangen diner.

Meer informatie