Skip links

Overnachten in Wageningen | Arrangementen

Overnachten in Wageningen doet u bij Hotel De Wereld. Dankzij haar centrale ligging geldt het als ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten in de regio. Daarnaast beschikt het over het fameuze restaurant O Mundo, waar u zich kunt laten verrassen door de pure smaken van de bijzondere creaties van onze chefs.

Om het maximale uit uw overnachting in Wageningen te halen, hebben we enkele aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Daarmee kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf bij Hotel De Wereld. Neem contact op voor meer informatie of bekijk de arrangementen en reserveer direct.

ARRANGEMENTEN

Mocht u vragen hebben of een reservering wensen te maken dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317-460444 of per mail via  info@hoteldewereld.nl

* Al onze arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer en exclusief verblijfsbijdragen.

ilmundo (21 van 40)

Culinair Arrangement

Met het culinair arrangement laat u zich verwennen door onze chefs. Het arrangement omvat onder andere een feestelijk ontvangst, twee overnachtingen in één van onze luxe hotelkamers, uitgebreid ontbijt en een exclusief viergangendiner in het gerenommeerde Restaurant O Mundo.

Bekijk arrangement
Omundo-203

Chefs Arrangement

Het Chefs-arrangement bezorgt u de ultieme smaakbeleving. Tijdens een diner met maar liefst zeven gangen (!) nemen onze chefs u mee op een bijzondere, culinaire reis. Een luxe overnachting met extra late uitcheck op de dag van vertrek zorgen daarbij voor een uitzonderlijk bourgondische ervaring.

Bekijk arrangement
SDF_9644

Romantisch Arrangement

Het ideale cadeau voor uw partner: romantisch overnachten in Wageningen! Samen geniet u onder andere van een leuke ontvangst met bubbels en bitterballen, een vijfgangendiner om bij weg te dromen, uitgebreid ontbijt op bed en een bijzonder romantisch presentje op uw sprookjesachtige hotelkamer.

Bekijk arrangement
Omundo-2

Historisch Arrangement

Het historisch arrangement van vertelt u het verhaal van het roemruchte verleden van het hotel en de stad. Het brengt u o.a. langs diverse culturele aangelegenheden, waarna u kunt dineren, overnachten en ontbijten bij respectievelijk Restaurant O Mundo en Hotel De Wereld.

Bekijk arrangement