Skip links

Overnachten in Wageningen | Arrangementen

Overnachten in Wageningen doet u bij Hotel de Wereld. Dankzij haar centrale ligging geldt het als ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten in de regio. Daarnaast beschikt het over het fameuze restaurant O Mundo, waar u zich kunt laten verrassen door de pure smaken van de bijzondere creaties van onze chefs.

Om het maximale uit uw overnachting in Wageningen te halen, hebben we enkele aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld. Daarmee kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf bij Hotel de Wereld. Neem contact op voor meer informatie of bekijk de arrangementen en reserveer direct.

ARRANGEMENTEN

Mocht u vragen hebben of een reservering wensen te maken dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317-460444 of per mail via  info@hoteldewereld.nl

* Al onze arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid. De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer en exclusief verblijfsbijdragen

hotel de wereld ijs
eten omundo

Culinair Arrangement

Met het culinair arrangement laat u zich verwennen door onze chefs. Het arrangement omvat onder andere een feestelijk ontvangst, een exclusief viergangen diner in Restaurant O Mundo, een 3-gangen diner in Restaurant Le Monde , twee overnachtingen in één van onze luxe hotelkamers en een uitgebreid ontbijt.

Bekijk arrangement
Omundo-188
Omundo-203

Chefs Arrangement

Het Chefs-arrangement bezorgt u de ultieme smaakbeleving. Tijdens een diner met maar liefst zeven gangen nemen onze chefs u mee op een bijzondere, culinaire reis. Een luxe overnachting met een uitgebreid ontbijt en extra late uitcheck op de dag van vertrek zorgen daarbij voor een uitzonderlijk bourgondische ervaring.

Bekijk arrangement
boek deluxe kamer
Romantisch arrangement

Romantisch Arrangement

Het ideale cadeau voor uw partner: romantisch overnachten in Wageningen! Samen geniet u onder andere van een leuke ontvangst met bubbels en bitterballen, een viergangendiner om bij weg te dromen, uitgebreid ontbijt op bed en een bijzonder romantisch presentje op uw sprookjesachtige hotelkamer.

Bekijk arrangement
DSC_0051
Omundo-2

Historisch Arrangement

Het historisch arrangement van Hotel de Wereld vertelt u het verhaal van het roemruchte verleden van het hotel en de stad. Het brengt u o.a. langs diverse culturele aangelegenheden, waarna u kunt dineren, overnachten en ontbijten bij respectievelijk Restaurant O Mundo en Hotel de Wereld.

Bekijk arrangement
kamer hotel
Le Monde

Arrangement Le Monde

Ontvangst met een heerlijk glas prosecco. ‘S avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in Brasserie Le Monde om vervolgens te overnachten in één van onze luxe kamers. Uiteraard geven wij u nog een leuk presentje in Franse stijl mee voor de terugreis.

Bekijk arrangement
le monde
brasserie le monde

Culinair ontdekkingsarrangement

3 – daags Culinair ontdekkingsarrangement van Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem naar Hotel de Wereld in Wageningen. Geniet in juli en augustus van al het moois in en rond deze twee hotels. 

Bekijk arrangement
ade logo
ade logo

A Bridge too Far

During the tour I will take you back in time with stories and visits to special historical locations, so that you gain a good impression of what happened in that time. It was a massive operation, with a very broad alliance which eventually failed, needlessly taking many victims on both sides. A power struggle amongst the leading generals led to the wrong decisions being taken at crucial points.

BOOK THIS EXPERIENCE

Herfst-arrangement

Herfst-arrangement, voor de periode vanaf 1 novembet tot en met 31 maart*.

*Dit arrangement is niet te reserveren van 24 tot 27 december 2019.

Bekijk arrangement