Skip links

Capitulatie bij Hotel de Wereld Arrangement

Hier beleeft u het verhaal over het roemruchte verleden van het hotel en de stad Wageningen. Het brengt u o.a. langs diverse culturele aangelegenheden met de stadwandeling die u op eigen inititief kunt bewandelen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Casteelse Poort, waar u een tentoonstelling over Hotel de Wereld terugvindt. Bij het ontvangst in ons hotel geniet u van een kopje koffie of thee met heerlijk gebak. ’s Avonds schuift u aan bij Brasserie Le Monde voor het viergangen diner.

Voor meer informatie over deze kamer neem contact op via de mail door het volgende adres te mailen info@hoteldewereld.nl of bel naar 0317 460 444. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder!

Boek nu

Ꝋ Ontvangst met koffie of thee en huisgemaakt gebak

Ꝋ Een stadswandeling langs de culturele plekjes van Wageningen

Ꝋ Een 4-gangen Werelds diner in Brasserie Le Monde (exclusief dranken)

Ꝋ Een overnachting in een van onze luxe hotelkamers. Onze kamers zijn voorzien van airconditioning, een koffiemachine, theewaterfaciliteiten, gratis fles water en wifi

Ꝋ Een uitgebreid ontbijt in Brasserie Le Monde

Ꝋ Een toegangskaartje voor museum ‘’Casteelse Poort’’

Ꝋ Upgrade naar een superior kamer, suite of junior suite mogelijk tegen een meerprijs

LET OP!

×

Lieve gasten,

Dank voor uw bezoek aan onze website. Ons hotel is i.v.m. het Corona virus gesloten tot en met 28 april 2020. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 10 tot 12 uur. Voor RESERVERINGEN of vragen kunt u altijd een mailtje sturen naar info@hoteldewereld.nl . Wij reageren binnen 36 uur op deze mail!

Zorg alstublieft voor elkaar, blijf kalm en positief en hopelijk zien wij u weer heel snel bij Hotel de Wereld!

Met gastvrije groet, Familie de Vries en het hele Warnsborn Team!