Skip links

Feestlocatie in Wageningen | Hotel De Wereld

Hotel De Wereld geldt als ideale feestlocatie in Wageningen. Met meerdere zalen herbergt het gemakkelijk gezelschappen van allerlei formaten en biedt het mogelijkheden voor recepties, borrels, grote en kleine diners, presentaties en natuurlijk feestavonden met muziek. Met een feest bij De Wereld kiest u voor een fijne en sfeervolle feestlocatie in Wageningen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van De Wereld als feestlocatie of voor het maken van een afspraak om de zalen te bezichtigen, neemt u vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

FEESTEN

De kosten voor bijvoorbeeld een all-in receptie voor 1 uur zijn er al vanaf € 8,50 p.p. (inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, chips met mosterd dip, kruiden olijven, bruschetta met steak tartaar en een “holtkamp” kalfsvlees bitterbal met  mosterd mayonaise). Wij zullen het een eer en genoegen vinden om u en uw gasten aangenaam te verpozen met welgemeende gastvrijheid en heerlijke spijzen en dranken. Hotel De Wereld is makkelijk bereikbaar; te voet, met het openbaar vervoer, per taxi, te paard, in een limousine of met de eigen auto. We beschikken over een ruim parkeerterrein afgesloten met een slagboom.

img_7486_

Zalen

Onze zalen hebben een wisselende capaciteit. In de grote zaal kunnen we groepen tot 200 personen onderbrengen, waar we in onze serre en kleine zaal respectievelijk 70 en 40 personen kunnen ontvangen. De zalen liggen direct naast elkaar, waardoor ze ook gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Daarbij zijn ze voorzien van allerlei faciliteiten en apparatuur om uw feest of receptie naar een hoger niveau te tillen.

HotelDeWereld_20110

Locatie

Onze feestlocatie in Wageningen is gelegen aan het 5 Mei Plein in het centrum van de stad. Dankzij deze centrale locatie is het hotel vanuit alle windstreken gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de eigen auto. Hotel De Wereld kent daarbij bovendien een eigen parkeerterrein, waardoor al uw gasten zorgeloos en dichtbij kunnen parkeren.

HotelDeWereld-00031-31hr

Organisatie op maat

Een feest of receptie organiseren hoeft u niet alleen te doen. Onze medewerkers helpen u daar graag bij of nemen, indien gewenst, de complete organisatie op zich. We bespreken graag uw persoonlijke wensen of ideeën en informeren u over de mogelijkheden van onze feestlocatie in Wageningen. Op basis daarvan spreken we een prijs af, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.