Skip links

Feestlocatie in Wageningen | Hotel de Wereld

Hotel de Wereld geldt als ideale feestlocatie in Wageningen. Met meerdere zalen herbergt het gemakkelijk gezelschappen van allerlei formaten en biedt het mogelijkheden voor recepties, borrels, grote en kleine diners, presentaties en natuurlijk feestavonden met muziek. Met een feest bij De Wereld kiest u voor een fijne en sfeervolle feestlocatie in Wageningen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van Hotel de Wereld als feestlocatie of voor het maken van een afspraak om de zalen te bezichtigen, neemt u vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

FEESTEN

Wij zullen het een eer en genoegen vinden om u en uw gasten aangenaam te verpozen met welgemeende gastvrijheid en heerlijke spijzen en dranken. Hotel de Wereld is makkelijk bereikbaar; te voet, met het openbaar vervoer, per taxi, te paard, in een limousine of met de eigen auto. We beschikken over een ruim parkeerterrein afgesloten met een slagboom.

wijnkoeler hotel de wereld
Omundo-40

Receptie

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw receptie of promotieborrel? Dan bent u bij Hotel de Wereld op de juiste locatie.

Wij beschikken over meerdere zalen welke u kunt inrichten naar uw eigen wensen.
Tevens is het mogelijk u dranken en hapjes zelf samen te stellen. Uiteraard beschikken wij ook over arrangementen.

Voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@hoteldewereld.nl of bel 0317-460444.

boek de foodvalley suite
SDF_9427-2

Huwelijk

Gaan u en uw partner elkaar binnenkort het ja woord geven of bent u binnenkort een gouden paar?
Wacht niet langer en vier deze bijzondere dag in ons historische Hotel de Wereld.

Een ceremonie in de Grote Capitulatiezaal, het diner in de Prins Bernhard Serre en aansluitend een overnachting in de Bevrijdingssuite.

Niets is ons te gek en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om deze bijzondere dag waar te maken.
In goed overleg zullen wij u in elke wens tegemoetkomen. Heeft u speciale wensen? Leg het ons voor en wij gaan graag voor u aan de slag.

Wij kunnen u en uw gasten een speciaal overnachtingstarief aanbieden inclusief uitgebreid ontbijt en late check out.

SDF_9263-2

Organisatie op maat

Een feest of receptie organiseren hoeft u niet alleen te doen. Onze medewerkers helpen u daar graag bij of nemen, indien gewenst, de complete organisatie op zich. We bespreken graag uw persoonlijke wensen of ideeën en informeren u over de mogelijkheden van onze feestlocatie in Wageningen. Op basis daarvan spreken we een prijs af, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Het maken van een afspraak is 7 dagen per week mogelijk zowel in de ochtend als in de avond.

Neem contact met ons op via: info@hoteldwereld.nl of bel 0317-460444.