Skip links

Genieten & beleven

Onze luxe kamers, superior kamers en (junior) suites bieden diverse faciliteiten waarmee we uw verblijf in Wageningen zo aangenaam mogelijk maken. Met gratis WiFi, flatscreen tv’s met Netflix en een eigen koffiemachine ontbreekt u het niet aan mogelijkheden om te ontspannen, te genieten en de stad en haar omgeving te beleven. Bekijk onze kamers en laat u inspireren!

Hotelkamers

Onze kamers bevinden zich op de eerste en tweede etage van het hotel, waardoor ze allereerst een uniek en intiem uitzicht bieden op de gezellige binnenstad van Wageningen. De kamers en suites zijn modern vormgegeven en beschikken over eigentijds meubilair en kunst die de kamer een bijzonder elan weten te geven. Daarbij kennen ze alle gemakken waarmee de moderne mens voorzien kan worden in zijn of haar behoefte: een fijn verblijf dat voelt als thuiskomen.

zithoek hotelkamer
Hotelkamer van Hotel De Wereld, een hotel bij Bennekom.

Luxe Kamers

Verwen uzelf met een overnachting in één van onze luxe kamers met uitgebreide faciliteiten en bijzondere ambiance. U gaat volledig uitgerust en ontspannen weer op pad.

Bekijk kamer
badkamer van hotelkamer
hotel kamer

Superior Kamers

Op de Deluxe kamers van meer dan 30 vierkante meter heeft u meer dan voldoende ruimte om te genieten van o.a. een uitgebreide badkamer met bad of dubbele douche.

Bekijk kamer
slaapkamer hotel

Junior Suite

In ‘t Hemeltje is het puur genieten. Met dank aan o.a. een luxe badkamer met dubbele douche, uitgebreide zitgelegenheid en een hemelse boxspring.

Bekijk kamer
hotel in wageningen
luxe hotelkamer

Suite

Bijzondere suite met o.a. airco, fijne boxspring bedden en een chaise longue. Tel daar een design badkamer bij op en u bent bevrijd van de dagelijkse sleur.

Bekijk kamer