Skip links

Hotel Wageningen: Genieten & beleven

Op zoek naar een uniek hotel in Wageningen? Onze luxe hotelkamers, superior kamers en (junior) suites bieden diverse faciliteiten waarmee we uw verblijf in Wageningen zo aangenaam mogelijk maken. Met gratis WiFi, flatscreen tv’s met Netflix en een eigen koffiemachine ontbreekt u het niet aan mogelijkheden om te ontspannen, te genieten en de stad en haar omgeving te beleven.

Benieuwd geworden naar onze hotelkamers? Bekijk ze dan hieronder en laat u inspireren!

Hotelkamers

Onze hotelkamers bevinden zich op de eerste en tweede etage van het hotel in Wageningen, waardoor ze allereerst een uniek en intiem uitzicht bieden op de gezellige binnenstad van Wageningen. De kamers en suites zijn modern vormgegeven en beschikken over eigentijds meubilair en kunst die de kamer een bijzonder elan weten te geven. Daarbij kennen ze alle gemakken waarmee de moderne mens voorzien kan worden in zijn of haar behoefte: een fijn verblijf dat voelt als thuiskomen.

zithoek hotelkamer
luxe hotelkamer

Luxe Kamers

Verwen uzelf met een overnachting in één van onze luxe kamers met uitgebreide faciliteiten en bijzondere ambiance. U gaat volledig uitgerust en ontspannen weer op pad.

Bekijk kamer
hotel kamer
superior kamer

Superior Kamers

Op de Deluxe kamers van meer dan 30 vierkante meter heeft u meer dan voldoende ruimte om te genieten van o.a. een uitgebreide badkamer met bad of dubbele douche.

Bekijk kamer
slaapkamer hotel
junior suite

Junior Suite

In ‘t Hemeltje is het puur genieten. Met dank aan o.a. een luxe badkamer met dubbele douche, uitgebreide zitgelegenheid en een hemelse boxspring.

Bekijk kamer
suite
suite

Suite

Bijzondere suite met o.a. airco, fijne boxspring bedden en een chaise longue. Tel daar een design badkamer bij op en u bent bevrijd van de dagelijkse sleur.

Bekijk kamer