Skip links

Genieten & beleven

Onze luxe kamers, deluxe kamers en suites bieden diverse faciliteiten waarmee we uw verblijf in Wageningen zo aangenaam mogelijk maken. Met gratis Wi-Fi, flatscreen tv’s en een eigen koffiemachine ontbreekt u het niet aan mogelijkheden om te ontspannen, te genieten en de stad en haar omgeving te beleven. Bekijk de kamers en laat u inspireren!

Luxe hotelkamers

Onze kamers bevinden zich op de eerste en tweede etage van het hotel, waardoor ze allereerst een uniek en intiem uitzicht bieden op de gezellige binnenstad van Wageningen. De kamers en suites zijn modern vormgegeven en beschikken over eigentijds meubilair en kunst die de kamer een bijzonder elan weten te geven. Daarbij kennen ze alle gemakken waarmee de moderne mens voorzien kan worden in zijn of haar behoefte: een fijn verblijf dat voelt als thuiskomen.

HotelDeWereld-00031-72hr

Bevrijdingssuite

Bijzondere suite met o.a. airco, fijne boxspring bedden en een chaise longue. Tel daar een design badkamer bij op en u bent bevrijd van de dagelijkse sleur.

Bekijk kamer
suite hemeltje

Suite 't Hemeltje

In ‘t Hemeltje is het puur genieten. Met dank aan o.a. een luxe badkamer met dubbele douche, uitgebreide zitgelegenheid en een hemelse boxspring.

Bekijk kamer

Deluxe kamers

Op de Deluxe kamers van meer dan 30 vierkante meter heeft u meer dan voldoende ruimte om te genieten van o.a. een uitgebreide badkamer met bad of dubbele douche.

Bekijk kamer
HotelDeWereld-00031-85hr

Luxe Kamers

Verwen uzelf met een overnachting in één van onze luxe kamers met uitgebreide faciliteiten en bijzondere ambiance. U gaat volledig uitgerust en ontspannen weer op pad.

Bekijk kamer
HotelDeWereld-00031-8hr

Tarieven

Alle tarieven van de kamers, ontbijt belastingen, bijzetbedden, honden, fietsen en roken.

Lees meer