Skip links

Luxe hotel: Genieten & beleven

Op zoek naar een luxe hotel op de Veluwe of in Wageningen? Overnachten bij Hotel de Wereld is een bijzondere ervaring! Alle 15 hotelkamers hebben een eigen stijl en moderne inrichting met comfortabele boxspring bedden. Het verhaal van dit hotel, wat al sinds 1852 bestaat, is prettig aanwezig en word gecombineerd met eigentijds design. Met gratis WiFi, flatscreen tv’s met Netflix en een eigen koffiemachine is alles aanwezig om lekker te ontspannen en te genieten van de stad en haar omgeving.

Benieuwd geworden naar onze hotelkamers? Bekijk ze dan hieronder en kies de kamer die bij jou past!

Hotelkamers

Hotel de Wereld ligt aan het rustige 5 mei plein, in het centrum van Wageningen. Wageningen is een charmante stad, met al 750 jaar stadsrechten. Maar ook een wereldstad dankzij de Wageningen Universiteit en de daaraan gelieerde bedrijven. Er is altijd wel wat te beleven en ook de natuur is dichtbij. Zin om de Veluwe of de Gelderse Vallei te verkennen? Veel wandelroutes starten vanaf het hotel. Of pak één van de fietsen en laat je langs bossen, uiterwaarden en mooie vergezichten leiden.

zithoek hotelkamer
luxe hotelkamer

Luxe Kamers

Verwen uzelf met een overnachting in één van onze luxe kamers met uitgebreide faciliteiten en bijzondere ambiance. U gaat volledig uitgerust en ontspannen weer op pad.

Bekijk kamer
hotel kamer
superior kamer

Superior Kamers

Op de Deluxe kamers van meer dan 30 vierkante meter heeft u meer dan voldoende ruimte om te genieten van o.a. een uitgebreide badkamer met bad of dubbele douche.

Bekijk kamer