Skip links

Wat te doen in Wageningen?

Wageningen is een historische stad tussen de Veluwe en de Betuwe. Het is omringd door een weelderig buitenleven met toeristische routes door uitgestrekte natuurgebieden. Maar ook in de stad zelf is genoeg te beleven en te bezichtigen. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Neem contact op, vraag naar wat te doen in Wageningen en laat u inspireren!

OMGEVING

kamer bevrijdingssuite

Wageningen Centrum

Het historische centrum van Wageningen is een klein walhalla voor het winkelende publiek. In de typische zijstraatjes vindt u een breed scala verrassende winkeltjes, gezellige cafeetjes en bijzondere restaurantjes. Wageningen centrum biedt eveneens opties voor muziek, dans, film en theater.

boek de foodvalley suite

De Casteelse Poort

De Casteelse Poort is een klein, toegankelijk museum met permanente tentoonstellingen over de roemrijke geschiedenis van Wageningen, maar ook wisselende exposities vol moderne en klassieke kunst van lokale alsmede uitheemse afkomst.

boek 't hemeltje suite

Wageningen Universiteit

In Wageningen bevindt zich van oudsher de Landbouw Universiteit. Tegenwoordig wordt er veel onderzoek gedaan naar voeding- en voedselproductie, leefomgeving en gezondheid, waarbij Hotel de Wereld met enige regelmaat dienst doet als uitvalsbasis voor voorname gasten van de universiteit.

boek deluxe kamer

Liberation Route

Volg een deel van de Liberation Route en maak kennis met bijzondere mijlpalen die deel uitmaken van de opmars van de geallieerden. De internationale herdenkingsroute voert u in Wageningen langs meerdere belangrijke monumenten waar u de historie zelf kunt beleven.

luxe kamer boeken

Natuur & omgeving

Wat te doen in Wageningen? Wanneer u zich dat afvraagt, kunt u zich altijd laten verleiden door een weelderige natuur. Op loopafstand bevinden zich bijvoorbeeld enkele botanische tuinen en daarnaast is Wageningen omringd door enerzijds bossen en anderzijds uitgestrekte uiterwaarden.

luxe kamer boeken

Meer informatie over wat te doen in Wageningen?

Het bovenstaande is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Wageningen en haar omgeving u bieden tijdens een bezoek aan de stad. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers en laat u adviseren over activiteiten die aansluiten bij uw wensen en ideeën.