Skip links

Ons team in Wageningen | Hotel de Wereld

Met gepaste trots presenteren wij het team van Hotel de Wereld. Want hier in dit hotel met bijbehorende restaurants, zijn onze medewerkers degenen die het verschil maken. Dag in, dag uit staan ze voor onze gasten klaar, zijn ze bereid om de extra stap te zetten en zorgen ze voor de service en kwaliteit die onze gasten van ons gewend zijn.

Daarom willen wij u graag voorstellen aan:

Foto Fam. de Vries

Familie de Vries

Sinds november 2017 zijn wij de trotse exploitanten van dit schitterende en historische hotel. Waar Wiebe vooral aanwezig is om de dagelijkse leiding te verzorgen. Maar waar nodig zorgen Lammert en Sjoukje voor advies en sturing, nadat zij al meer dan dertig jaar ervaring hebben opgedaan in Hotel Groot Warnsborn. Maar ook Gjalt, Jante en Doete zijn nooit te beroerd om te helpen op de dagen dat het nodig is als de drukte Groot Warnsborn het toelaat. Wij doen dit dan ook echt als familie waar wij samen met onze leuke collega’s naar een fantastische en gastvrije ervaring streven voor al onze gasten.

HET TEAM:

lotte verhoeks

Lotte Verhoeks

Mijn naam is Lotte en ik mag al een jaar rondhuppelen tussen al deze toffe collega’s. Ik ben bezig met het halen van mijn VWO en ben van plan daarna nog heel lang te reizen en te studeren. Met al die mooie wijnen van over de hele wereld die we serveren, ben ik alvast aan het voorproeven! Ps. Wine + dinner is voor mij altijd een winner!
Tot snel!

jaap fransen

Jaap Fransen

Ik ben Jaap Fransen, ik ben 19 jaar en ik woon in Bennekom. Ik heb gestudeerd aan de vakschool in Wageningen voor Horeca leidinggevende bediening. Volgend jaar ga ik studeren aan de hogere hotelschool in Apeldoorn. Ik doe aan voetbal en na de wedstrijd drink ik bier met de jongens. s ’Avonds kunt u me wakker maken om sushi te eten; daar ben ik gek op! Ik werk nu een jaar bij hotel de Wereld.  U kunt mij voornamelijk vinden in Brasserie Le Monde waar ik voor u lekkere drankjes en smaakvolle gerechter serveer. Kom en ervaar de wereld!

karla

Karla

Hoi! Mijn naam is Karla Lopez, ik ben 23 jaar oud en kom uit Spanje. Ik heb Social Work en een master in Domestic Violence gestudeerd in Barcelona. Ik woon in Wageningen en ik probeer Nederlands te leren terwijl ik met dit geweldige team werk. Naast mijn werkdagen hou ik van reizen, lezen en met vrienden zijn. Ik kijk er naar uit jullie allemaal met een grote glimlach te dienen.

aisha

Aïsha

Ik ben Aïsha en ik studeer aan de Wageningen Universiteit. Ik ben sinds kort begonnen met werken in de sfeervolle brasserie Le Monde, wat ik ontzettend leuk vind! Later zou ik graag reizen en ik hoop dat ik dat met mijn werk kan combineren. Ik maak graag muziek, meestal jazz. En ik geniet van Franse kaas en wijn, en dan het liefst nog op een terrasje in Parijs!

Mischa

Hoi hoi ik ben Mischa 30+. Geboren en getogen Maastrichtse maar sinds kort woonachtig in Heteren. Na en tijdens mijn studie aan de hotelschool heb ik mijn hart verloren aan de horeca, natuurlijk begonnen op ‘t vrijthof en toen mijn vleugels verspreid en 10 jaar op een rivier cruiseschip gewerkt waar ik de laatste 4 jaar hotelmanager was.

Sinds januari ben ik werkzaam in dit mooie en gezellige hotel.
Ik zorg ervoor dat de gasten wakker worden met een heerlijk ontbijt en dat ze geen ochtendhumeur krijgen 🙂 ook ben ik te vinden op het terras en in de brasserie voor een drankje en een hapje tijdens de lunch.

Wanneer ik niet aan het werk ben zit ik in de sportschool en onderneem ik graag leuke en gezellige dingen met mijn vriend en vrienden het liefst met een combinatie van wijn, muziek en gamba’s.

Wie weet tot snel!!

denise team

Denise Willemse

Hallo! Mijn naam is Denise Willemse. Ik ben 18 jaar en ik ben sinds februari 2019 werkzaam bij Hotel de Wereld. Ik ben de eerste 10 weken begonnen als stagiair in de keuken en in de bediening. Ik heb veel geleerd en vond het zo leuk dat ik nu nog steeds in de weekenden in de bediening te vinden ben. Doordeweeks ben ik druk bezig met mijn opleiding Horeca Manager Ondernemer op de vakschool in Wageningen. Naast school en werk hou ik er van om te winkelen, tapas te eten en cocktails te maken! Hopelijk, tot snel!

amy

Amy Boshoven

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt! Mijn naam is Amy en binnen Hotel De Wereld vervul de functie van maître. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de F&B (afdeling bediening). Het is een hele dynamische baan waarin ik mijn passie voor eten, drinken (met name wijn) en gastvrijheid kan delen met zowel gasten als collega’s en leerlingen/stagiaires.

Naast mijn vierdaagse werkweek volg ik een bachelor tot docent Consumptieve Techniek. (Uiteindelijk lijkt het mij geweldig om mijn passie over te dragen op de generaties na mij.) Daarnaast vul ik mijn vrije tijd met eten en drinken en bezoek ik graag nieuwe horecagelegenheden. Dit doe ik graag in het gezelschap van mijn vrienden en familie. En om in vorm te blijven na het nuttigen van al die wijnen en spijzen, sport ik ook nog eens graag!

hotel de wereld team

Esmée Vierwind

Mijn naam is Esmée Vierwind, 21 jaar jong en sinds september 2017 ben ik werkzaam binnen Hotel de Wereld als Front Office Manager. Naast het plaatsen van uw reservering sta ik u ook graag te woord om uw partij of vergadering tot in de puntjes te verzorgen.

Ik ben gediplomeerd als administratief medewerker en filiaalmanager. Door middel van mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en de ambitie heb ik de hospitality branche weten te bereiken en ga dan ook iedere dag met veel plezier naar het werk!

Op de momenten dat ik niet aan het werk ben geniet ik van de vrije tijd en zoek ik de gezelligheid graag op!

Kan ik u binnenkort verwelkomen?

Reina Elbertsen

Sinds augustus 2018 mag ik deel uitmaken van het fantastische team van Hotel de Wereld. Van jongs af aan wist ik al dat ik graag in de hotellerie werkzaam wil zijn. Zodoende ben ik, nadat ik de havo had afgerond, HBO Hotelmanagement gaan studeren. Deze studie heb ik in 2015 succesvol afgerond.

Door mijn werkervaring heb ik vele hotels van binnen en buiten mogen zien, waarbij ik uiteindelijk bij Hotel de Wereld terecht kwam. Hier ben ik samen met Esmée verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de receptie, sales, marketing en overige randzaken.

Op de zaterdag ben ik vaak te vinden op het voetbalveld van v.v. SDS ’55, waar ik met veel liefde de sport ook zelf beoefen.

Graag tot snel bij Hotel de Wereld!

sonja

Sonja Saleming

Hallo ik ben Sonja Saleming,

Ik werk sinds februari 2004 in het hotel op de kamers voor de schoonmaak. Toen en nu nog steeds met veel plezier.

Samantha

Samantha

Hoi, ik ben Samantha 28 jaar & een echte Wageningse. Ik werk sinds oktober 2016 bij Hotel de Wereld. Samen met mijn collega’s van de housekeeping zorgen wij er dagelijks voor dat onze gasten het aan niets ontbreekt. En maken we de kamers tiptop in orde. In mijn vrije tijd ben ik veel in Amsterdam te vinden waar in mijn cluppie Ajax dan aanmoedig. Een hapje en drankje met mijn vrienden en familie vind ik in het weekend ook altijd gezellig!

petra

Petra van Amersfoort

Ik ben Petra van Amersfoort en ben een echte Wageningse, geboren en getogen!
Sinds 1 juli 2018 ben ik werkzaam als kamermeisje bij Hotel de Wereld. Samen met mijn collega’s vormen we een leuk en hecht team en staan elke dag klaar om uw kamer netjes en schoon te maken, zodat uw een aangenaam verblijf heeft in onze hotelkamers. Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van mijn gezin en ben ik geregeld te vinden op het gemeentehuis waar ik werkzaam ben in de politiek van Wageningen. Elke dag geniet ik weer als ik in dit prachtige hotel met veel historie aan het werk kan. Hotel de Wereld is een hotel waar je heerlijk kan slapen, lekker en gezellig kan eten en ondertussen de geschiedenis bekijken… Wees welkom en ervaar een ervaring die je nooit meer vergeet! Tot snel!