Skip links

Ons team in Wageningen | Hotel de Wereld

Met gepaste trots presenteren wij het team van Hotel de Wereld. Want hier in dit hotel met bijbehorende restaurants, zijn onze medewerkers degenen die het verschil maken. Dag in, dag uit staan ze voor onze gasten klaar, zijn ze bereid om de extra stap te zetten en zorgen ze voor de service en kwaliteit die onze gasten van ons gewend zijn.

Daarom willen wij u graag voorstellen aan:

Foto Fam. de Vries

Familie de Vries

Sinds november 2017 zijn wij de trotse exploitanten van dit schitterende en historische hotel. Waar Wiebe vooral aanwezig is om de dagelijkse leiding te verzorgen. Maar waar nodig zorgen Lammert en Sjoukje voor advies en sturing, nadat zij al meer dan dertig jaar ervaring hebben opgedaan in Hotel Groot Warnsborn. Maar ook Gjalt, Jante en Doete zijn nooit te beroerd om te helpen op de dagen dat het nodig is als de drukte Groot Warnsborn het toelaat. Wij doen dit dan ook echt als familie waar wij samen met onze leuke collega’s naar een fantastische en gastvrije ervaring streven voor al onze gasten.

HET TEAM:

margot rijsman

Margot Rijsman

Mijn naam is Margot en ik werk sinds de opening in juni in de bediening bij Brasserie Le Monde.

Op dit moment doe ik de bakkersopleiding aan de vakschool in Wageningen. Ik heb dit jaar stage gelopen in de patisserie bij Hotel Sacher in Salzburg. Sindsdien ben ik verslaafd geraakt aan Apfelstrudel, maar voor een goede macaron mag je me ook wel wakker maken!

In de toekomst wil ik nog verder gaan studeren en waarschijnlijk iets met het onderwerp duurzaamheid gaan doen. In mijn vrije tijd speel ik piano, doe ik aan hardlopen en bak ik taarten of brood.

lotte verhoeks

Lotte Verhoeks

Mijn naam is Lotte en ik mag al een jaar rondhuppelen tussen al deze toffe collega’s. Ik ben bezig met het halen van mijn VWO en ben van plan daarna nog heel lang te reizen en te studeren. Met al die mooie wijnen van over de hele wereld die we serveren, ben ik alvast aan het voorproeven! Ps. Wine + dinner is voor mij altijd een winner!
Tot snel!

priscilla rossel

Priscilla Rossel

Hoi! Mijn naam is Priscilla Rossèl.

Ik ben een echte Wageningse. Ik ben er dan ook trots op dat ik u mag ontvangen in ons prachtige hotel met haar indrukwekkende geschiedenis.

Na een studie Hotelmanagement heb ik een aantal jaren in de verzekeringswereld gewerkt. Per 1 juli ben ik restaurantmanager in Brasserie Le Monde en hoop ik u met ons team een fijne tijd te kunnen geven waarbij u kunt genieten van lekker eten en drinken. Ik hoop er samen met mijn collega’s een enorm succes van te maken.

Mijn favoriete wijn-spijs combinatie?
Stiekem ben ik gekker op port dan wijn bij mijn favoriete gerecht. Het hoort misschien niet, maar ik drink bij mijn medium gebakken biefstuk of carpaccio dan ook liever een Graham’s port ‘6 Grapes’. Daar kan ik enorm van genieten!

Aïsha

Ik ben Aïsha en ik studeer aan de Wageningen Universiteit. Ik ben sinds kort begonnen met werken in de sfeervolle brasserie Le Monde, wat ik ontzettend leuk vind! Later zou ik graag reizen en ik hoop dat ik dat met mijn werk kan combineren. Ik maak graag muziek, meestal jazz. En ik geniet van Franse kaas en wijn, en dan het liefst nog op een terrasje in Parijs!

jaap fransen

Jaap Fransen

Ik ben Jaap Fransen, ik ben 19 jaar en ik woon in Bennekom. Ik heb gestudeerd aan de vakschool in Wageningen voor Horeca leidinggevende bediening. Volgend jaar ga ik studeren aan de hogere hotelschool in Apeldoorn. Ik doe aan voetbal en na de wedstrijd drink ik bier met de jongens. s ’Avonds kunt u me wakker maken om sushi te eten; daar ben ik gek op! Ik werk nu een jaar bij hotel de Wereld.  U kunt mij voornamelijk vinden in Brasserie Le Monde waar ik voor u lekkere drankjes en smaakvolle gerechter serveer. Kom en ervaar de wereld!

tom plasman

Tom Plasman

Tom Plasman (05-11-1982) geboren in Bennekom

Begonnen bij Hotel de Wereld in juni 2005. Vanaf augustus 2014 tot april 2016 ben ik bedrijfsleider geweest bij DrinksandBites (toen eigendom van Hotel de Wereld) en momenteel werk ik als gastheer in Restaurant O Mundo.

Groot supporter van Ajax, verder fanatiek skiër en liefhebber van lekkere wijnen. Met voorkeur voor Bourgogne wit en Italiaans rood.

Romy Vos

Ik ben Romy, 22 jaar, en ben in november 2014 begonnen met werken bij Hotel de Wereld. Op mijn 17e ben ik naar Wageningen verhuisd om te studeren aan de WUR. Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van de Master Food Technology. Ik heb altijd al enorm veel interesse in eten en drinken gehad en met mijn bèta-knobbel was dit de perfecte match. Mijn bijbaantje bij Hotel de Wereld is daar een mooie toevoeging op. Daarnaast haal ik mijn plezier uit veel verschillende soorten sporten en ben ik vaak buiten of in de sportschool te vinden. In de tijd dat ik bij Hotel de Wereld werk heb ik heel veel geleerd en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin.

Donny Kreuger

Hoi, mijn naam is Donny Kreuger. Ik ben een student aan de Wageningen universiteit en werk met veel plezier in de restaurants van Hotel de wereld. Het leukste aan het werk is dat je als bediening het verschil kan maken tussen gewoon uit eten gaan en een speciale ervaring hebben voor de gasten. Mijn dag is dan ook geslaagd wanneer de gasten tevreden zijn en dit vertellen. Naast mijn studie ben ik een enorme muziekliefhebber, schrijf ik stukken en treed ik op als pianist. Ik woon pas een half jaar in Wageningen en kom uit Amsterdam maar voel me al thuis in deze stad en bij Hotel de Wereld.

Amy Boshoven

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt! Mijn naam is Amy en binnen Hotel De Wereld vervul de functie van maître. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de F&B (afdeling bediening). Het is een hele dynamische baan waarin ik mijn passie voor eten, drinken (met name wijn) en gastvrijheid kan delen met zowel gasten als collega’s en leerlingen/stagiaires.

Naast mijn vierdaagse werkweek volg ik een bachelor tot docent Consumptieve Techniek. (Uiteindelijk lijkt het mij geweldig om mijn passie over te dragen op de generaties na mij.) Daarnaast vul ik mijn vrije tijd met eten en drinken en bezoek ik graag nieuwe horecagelegenheden. Dit doe ik graag in het gezelschap van mijn vrienden en familie. En om in vorm te blijven na het nuttigen van al die wijnen en spijzen, sport ik ook nog eens graag!

Esmée Vierwind

Mijn naam is Esmée Vierwind, 21 jaar jong en sinds september 2017 ben ik werkzaam binnen Hotel de Wereld als Front Office Manager. Naast het plaatsen van uw reservering sta ik u ook graag te woord om uw partij of vergadering tot in de puntjes te verzorgen.

Ik ben gediplomeerd als administratief medewerker en filiaalmanager. Door middel van mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en de ambitie heb ik de hospitality branche weten te bereiken en ga dan ook iedere dag met veel plezier naar het werk!

Op de momenten dat ik niet aan het werk ben geniet ik van de vrije tijd en zoek ik de gezelligheid graag op!

Kan ik u binnenkort verwelkomen?

Mischa

Hoi hoi ik ben Mischa 30+. Geboren en getogen Maastrichtse maar sinds kort woonachtig in Heteren. Na en tijdens mijn studie aan de hotelschool heb ik mijn hart verloren aan de horeca, natuurlijk begonnen op ‘t vrijthof en toen mijn vleugels verspreid en 10 jaar op een rivier cruiseschip gewerkt waar ik de laatste 4 jaar hotelmanager was.

Sinds januari ben ik werkzaam in dit mooie en gezellige hotel.
Ik zorg ervoor dat de gasten wakker worden met een heerlijk ontbijt en dat ze geen ochtendhumeur krijgen 🙂 ook ben ik te vinden op het terras en in de brasserie voor een drankje en een hapje tijdens de lunch.

Wanneer ik niet aan het werk ben zit ik in de sportschool en onderneem ik graag leuke en gezellige dingen met mijn vriend en vrienden het liefst met een combinatie van wijn, muziek en gamba’s.

Wie weet tot snel!!

Reina Elbertsen

Sinds augustus 2018 mag ik deel uitmaken van het fantastische team van Hotel de Wereld. Van jongs af aan wist ik al dat ik graag in de hotellerie werkzaam wil zijn. Zodoende ben ik, nadat ik de havo had afgerond, HBO Hotelmanagement gaan studeren. Deze studie heb ik in 2015 succesvol afgerond.

Door mijn werkervaring heb ik vele hotels van binnen en buiten mogen zien, waarbij ik uiteindelijk bij Hotel de Wereld terecht kwam. Hier ben ik samen met Esmée verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de receptie, sales, marketing en overige randzaken.

Op de zaterdag ben ik vaak te vinden op het voetbalveld van v.v. SDS ’55, waar ik met veel liefde de sport ook zelf beoefen.

Graag tot snel bij Hotel de Wereld!