Skip links

Trouwen in Wageningen | Hotel De Wereld

Kom trouwen in Wageningen en beleef een onvergetelijke dag bij De Wereld, een bijzondere trouwlocatie met een historisch karakter! We beschikken over alle faciliteiten waarmee we uw huwelijksfeest gegarandeerd tot één van de meest memorabele momenten kunnen maken. Van de huwelijksceremonie zelf tot aan ‘the day after’ leggen we u en uw partner graag in de watten.

Locatie

Het hotel bevindt zich aan het 5 Mei Plein in het centrum van de stad en is vanuit meerdere windstreken goed bereikbaar. Daarbij kent het over voldoende eigen parkeergelegenheid, zodat u al uw gasten zorgeloos met de auto uw bruiloft kunnen bezoeken. Binnen de muren van het hotel bevindt zich bovendien het veel geprezen Restaurant O Mundo.

De Wereld is één van de oudste hotels in Nederland en staat bekend om haar enerverende geschiedenis. Daaraan kunt u nu ook zelf bijdragen elkaar het ja-woord te geven in de cultuurhistorische zaal, waar eveneens meteen een eventueel huwelijksfeest- of receptie gehouden kan worden. Plan een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging en laat u verleiden door de historie van Hotel De Wereld!

Mogelijkheden voor trouwen in Wageningen

Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Wageningen heet u van harte welkom bij De Wereld, waar de huwelijksceremonie zich kan voltrekken. Daarna kunt u genieten van een speciaal samengestelde lunch of huwelijksdiner, verzorgd door het fameuze Restaurant O Mundo. Bovendien doet De Wereld dienst als feestlocatie, zodat u er ook met familie en vrienden een spetterende avond vol muziek en gezelligheid kunt beleven.

De dag kan worden afgesloten met een onvergetelijke nacht in onze bruidssuite. Een romantisch ontbijt in de serre of onder de kastanjes op het terras maakt jullie huwelijk daarbij helemaal compleet. Kortom, trouwen in Wageningen zoals u dat wilt doet u bij De Wereld. We bespreken graag uw wensen en ideeën en nemen de zorgen voor het organiseren van een bijzondere bruiloft voor u uit handen. Zodat u onbekommerd kunt genieten van elkaar en de liefde.