Skip links

Vergaderen in Wageningen | Hotel de Wereld

Hotel de Wereld staat te boek als inspirerende omgeving voor trainingen, zakelijke besprekingen en het effectief vergaderen in Wageningen. In 1945 werden in het hotel immers de onderhandelingen gevoerd over de overgave van de Duitse bezetters. Diezelfde locatie biedt vandaag de dag een motiverende ruimte voor een goed overleg of een vruchtbare brainstormsessie.

Van besprekingen in kleine kring tot het onderbrengen van groepen tot wel 200 personen; Hotel de Wereld biedt met drie zalen en twee boardrooms nagenoeg ieder gezelschap ruimte om te vergaderen in Wageningen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden. We maken graag voor u een pakket op maat.

OFFERTE

Wij helpen u graag met de invulling voor een zakelijk evenement. Perfect voorbereid en strak uitgevoerd. Wij helpen u graag om samen met uw gasten het maximale uit uw (meerdaagse) meeting te halen.  Overleg met ons voor advies op maat.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken via info@hoteldewereld.nl of bel 0317-460444.
Uiteraard is langskomen altijd mogelijk.

LET OP!

×

Lieve gasten,

Dank voor uw bezoek aan onze website. Ons hotel is i.v.m. het Corona virus gesloten tot en met 28 april 2020. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 10 tot 12 uur. Voor RESERVERINGEN of vragen kunt u altijd een mailtje sturen naar info@hoteldewereld.nl . Wij reageren binnen 36 uur op deze mail!

Zorg alstublieft voor elkaar, blijf kalm en positief en hopelijk zien wij u weer heel snel bij Hotel de Wereld!

Met gastvrije groet, Familie de Vries en het hele Warnsborn Team!