Skip links

Vergaderen in Wageningen | Hotel De Wereld

Hotel De Wereld staat te boek als inspirerende omgeving voor trainingen, zakelijke besprekingen en het effectief vergaderen in Wageningen. In 1945 werden in het hotel immers de onderhandelingen gevoerd over de overgave van de Duitse bezetters. Diezelfde locatie biedt vandaag de dag een motiverende ruimte voor een goed overleg of een vruchtbare brainstormsessie.

Van besprekingen in kleine kring tot het onderbrengen van groepen tot wel 60 personen; Hotel De Wereld biedt met drie zalen en twee boardrooms nagenoeg ieder gezelschap ruimte om te vergaderen in Wageningen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden. We maken graag voor u een pakket op maat.

ONZE ZALEN

Naborrellen in een stijlvolle ambiance kunt u in onze bar/lounge. Wij denken graag creatief met u mee voor een passend arrangement. Neem contact met ons op voor maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0317-460444 of via info@hoteldewereld.nl

HotelDeWereld-21139-Edit

Vergaderzalen

Hotel De Wereld beschikt over meerdere vergaderzalen welke zijn voorzien van een moderne uitstraling zonder af te doen aan het historische karakter, gratis Wi-Fi en voldoende daglicht zodat u zich gedurende langere tijd kunt blijven concentreren. Daarbij beschikt elke vergaderruimte desgewenst over handige apparatuur waarmee u uw vergadering of meeting een extra dimensie kunt geven.

luxe kamer boeken

Vergaderen met overnachting

Hotel De Wereld benadert uw vergadering met de grootste persoonlijke zorg. We stellen daarom graag een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Op verzoek verzorgt Restaurant O Mundo een lunch of diner, waar ook een borrel in onze bar/lounge tot de mogelijkheden behoort. En wat dacht u van een meerdaags vergaderarrangement waarbij u verblijft in één van onze luxe hotelkamers?

HotelDeWereld-00031-43hr

Apparatuur & mogelijkheden

Haal het optimale uit uw vergadering in Wageningen! Hotel De Wereld kent meerdere hulpmiddelen die uw meeting vergemakkelijken. U kunt hierbij denken aan projectie- en geluidsapparatuur, maar ook aan meer traditionele hulpmiddelen als notebooks en flip-overs. Heeft u eigen ideeën of wensen? We bespreken ze graag. De mogelijkheden zijn schier eindeloos.

Grote Capitulatiezaal (1)

Offerte aanvraag

Kortom, we denken graag met u mee. Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.